Paris’te ‘kapitalizmi yaşama ve yaşatma’ yürüyüşü

Paris’in Villier le Bel Banliyösü’nde Ciwanên Azad Paris öncülüğünde bugün saat 18: 00’da, “Kapitalizmi yaşama ve yaşatma” sloganı ile bir yürüyüş düzenlendi.

Paris’in Villier le Bel Banliyösü’nde Ciwanên Azad Paris öncülüğünde bugün saat 18: 00’da, “Kapitalizmi yaşama ve yaşatma” sloganı ile bir yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe katılan yüzlerce genç, “Yaşasın Rojava devrimi”, “Kahrolsun DAİŞ ve ona öncülük eden AKP hükümeti” sloganı attı.

Fransa’nın başkenti Paris’in Villier le Bel Banlöyösün’nde “Kapitalizmi yaşama ve yaşatma” sloganı ile bir yürüyüş düzenlendi. Ciwanên Azad Paris öncülüğünde düzenlenen yürüyüş saat 18:00’da başladı. Yürüyüşe katılan gençler, Yaşasın Rojava devrimi”, “Kahrolsun DAİŞ ve ona öncülük eden AKP hükümeti” sloganı attı.

Eylemde yapılan konuşmalarda Ciwanên Azad Paris olarak çetelere ve gençliği kimliklerinden uzaklaştıran kapitalist sisteme karşı mücadele edileceği mesajı verildi. “Kapitalizmi yaşama ve yaşatma” eylemlerini arttırarak mücadeleyi her alana taşıyacakları belirtildi.

...