Eylemciler: Polislerin kimliği açıklansın-YENİLENDİ

Berkin Elvan’ın doysayısına bakan başsavcı M. Selim Kiraz’ı rehin alan eylemciler, “5 dakika içinde, sicil numaralarını yetkililere verdiğimiz polislerin kimliği açıklanmazsa savcıyı öldüreceğiz” dedi.

Berkin Elvan’ın doysayısına bakan başsavcı M. Selim Kiraz’ı rehin alan eylemciler, “5 dakika içinde, sicil numaralarını yetkililere verdiğimiz polislerin kimliği açıklanmazsa savcıyı öldüreceğiz” dedi. Avukat Ebru Timtik ise, katların boşaltıldığı, özel harekat timlerinin operasyona başlayacağını söyledi.

ANF’ye kısa bir açıklama yapan eylemciler, Berkin Elvan’ın katili olduğunu düşündükleri 3 polisin sicil numaralarını heyete verdiklerini ve görüşmelere devam etmeleri için bu isimlerin yarım saat içinde açıklanması gerektiğini söyledi.

Operasyondan kısa bir süre önce açıklama yapan eylemciler, yetkililerle anlaştıkları ve söz konusu polislerin adliye önünde basın açıklaması yapacağını da belirtti.

Öte yandan avukatlardan Ebru Timtik ise, şu ana kadar katların boşaltıldığını, özel harekat timlerinin operasyona başlayacağı bilgisini verdi.

Timtik, eylemcilerin son kez avukatların çağrıldığını da sözlerine ekledi.